Украйна е в центъра на конфронтацията между две идеи. Европейската

...
Украйна е в центъра на конфронтацията между две идеи. Европейската
Коментари Харесай

Зеленски пред словашкия парламент: Украйна е в центъра на конфронтацията между демократични и тиранични идеи

Украйна е в центъра на борбата сред две хрумвания. Европейската демократична концепция, че свободата и животът на всеки човек са значими. И жестоката тиранична концепция, че има значение единствено индивидът, който може да завладее другите хора. Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога в изказването си пред Народното събрание на Словакия. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5158
По думите му първият и главен инструмент за победа в тази борба е оръжието.

Мога да кажа от името на всички наши хора, че украинците постоянно ще помнят по какъв начин Словакия даде на страната ни в решителен миг нещо, което в действителност ни оказа помощ. И има капацитет да продължим това съдействие, добави още Зеленски. 

Украинският президент означи, че би трябвало да се укрепи единството сред страните и дружно да оказват напън върху Русия, до момента в който се реализира успеха. 

Знам, че през юни в Братислава ще се организира донорска конференция за активизиране на помощ за Украйна. Вярвам, че ще можем да обсъдим съответни планове за възобновяване на естествения живот в разнообразни райони на Украйна на този уебсайт в Братислава. Защото колкото по-активно си сътрудничим, толкоз повече оказваме напън върху Русия. И колкото повече укрепваме европейското единение, толкоз по-ясни са контурите на нашата победа, означи Зеленски. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР