Украйна е намерила начин да атакува отдалечени обекти на територията

...
Украйна е намерила начин да атакува отдалечени обекти на територията
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Украйна вече атакува далечни авиобази на руснаците

Украйна е намерила метод да нападна отдалечени обекти на територията на Русия и досега е направила минимум три сполучливи офанзиви против въздушна база на съперника, сочи разбор на английското разузнаване, представен от Униан.

Става дума за базата „ Солци “ в Новгородска област, която се намира на 650 км от границата с Украйна. Беше обявено че на 19 август там е бил погубен бомбардировач-ракетоносец Ту-22М3.

Според английското разузнаване, Украйна реализира някои от офанзивите от съветска територия.

" Някои офанзиви с безпилотни апарати против съветски военни цели се реализират от територията на Русия. Безпилотните апарати надали имат задоволителна дълготрайност на полета, с цел да доближат „ Солци “ през границата. " – се споделя в разбора.

Русия постоянно употребява Ту-22М3 за ракетните обстрели против Украйна. Те изстрелват печално известните „ неточни ракети “ X-22. Именно с тях Русия атакуваше Мариупол при започване на войната.

От английското министерството на защитата изричат подозрения, че Русия е способна да отбрани стратегическите си обекти в отдалечените региони на своята територия.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР