Украинското военно командване подготвя есенна контранастъпателна операция с цел постигане

...
Украинското военно командване подготвя есенна контранастъпателна операция с цел постигане
Коментари Харесай

Украйна готви решаващо настъпление – срещу Запорожката АЕЦ

Украинското военно командване приготвя есенна контранастъпателна интервенция за реализиране на местен триумф, който може да се употребява за дипломатически цели. Това написа украинският телеграм канал " Резидент ", базирайки се на осведомен източник в канцеларията на президента на Украйна, предава " Фокус ".

Според него Зеленски приготвя " последното контранастъпление ", което би трябвало да разреши на Украйна да влезе в договарянията като победител.

В момента за това ново контранастъпление се образуват нови бригади, които са оборудвани със западна военна техника и интензивно се образоват свежи запаси.

Запознати настояват, че украинският общоприет щаб, взаимно с военните съветници на НАТО, приготвя две интервенции. Едната от тях е измама на Харковско направление, а другата е ориентирана към Запорожката АЕЦ.

Източникът на канала споделя, че към този момент са образувани 8 бригади, които минават образование в Западна Украйна и чакат изтребителите F-16, с цел да стартират есенното контранастъпление.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР