Украинското разузнаване се готви да изпълни задачата за освобождаване на

...
Украинското разузнаване се готви да изпълни задачата за освобождаване на
Коментари Харесай

Украинското разузнаване обяви подготовка за контранастъпление

Украинското разузнаване се готви да извърши задачата за освобождение на южната част на страната, работи се по откриване на проектите и местоположението на съветските военни, заяви Вадим Скибицки, представител на Главното разследващо ръководство (ГРУ) на Министерството на защитата на Украйна.

„ Ние не просто се приготвяме, ние разузнаваме. Основната ни задача е да разкрием проектите, желанията и местоположението на Руската федерация, с цел да може Генералният щаб да възнамерява съответните дейности на силите за защита. Ние изпълняваме тази задача, употребявайки всички сили и средства, с които разполагаме. Задачата, която е сложена, ще бъде изпълнена. Но доста ще зависи от помощта, която ни се дава, от капацитета, който натрупаме, с цел да организираме по-активни контранастъпателни дейности ”, сподели Скибицки в ефира на всеукраинския телетон, предава РИА Новости.

По време на спецоперацията съветските военни овладяха Херсонска област и приазовската част на Запорожка област в Южна Украйна. В районите са образувани военно-цивилни администрации, пусната е в обращение рублата, стартират да излъчват съветски телевизионни канали и радиостанции. Регионите оповестиха проекти да станат жители на Русия.

По-рано украинският министър на защитата Олексий Резников сподели в изявление за вестник Times, че Зеленски е наредил да се приготви проект за контранастъпление в крайбрежните региони на юг. Той добави, че Украйна събира сили за връщане на южната територия.

Превод: ПИ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР