Украинският външен министър Вадим Пристайко заяви, че не вярва на

...
Украинският външен министър Вадим Пристайко заяви, че не вярва на
Коментари Харесай

Пристайко: Няма украинска връзка в импийчмънта на Тръмп

Украинският външен министър Вадим Пристайко съобщи, че не има вяра на изказванията на предприемача Лев Парна с по отношение на контактите сред Вашингтон и Киев, които послужиха като причина за началото на процедурата по импийчмънт против американския президент Доналд Тръмп. Съответното изказване направи ръководителят на украинското външно министерство в изявление за CNN.
 Импийчмънтът на Съединени американски щати спъва трима демократи в Айова
Импийчмънтът на Съединени американски щати спъва трима демократи в Айова

Байдън с преимущество

" Честно казано, в никакъв случай не съм разговарял с този човек и нямам доверие нито една негова дума ", акцентира Пристайко, отговаряйки на въпроса на водещия. Той означи, че финансовата и военна помощ на Киев от Вашингтон постоянно се преразглежда най-малко два пъти годишно в продължение на няколко години - " в средата и в края на годината ". " Понякога го режат, от време на време го усилват. Това, което виждаме в този момент, сподели той. " В края на годината получихме повече от плануваното. "

" Разбирам, че този човек, който не познавам персонално, се пробва да се отбрани, само че, дублирам, нямам доверие на думите му ", сподели ръководителят на украинската организация за външни работи. " Толкова съм изтощен от тези въпроси по отношение на нашата роля в импийчмънта [Тръмп]. Опитваме се да предадем на Съединените щати, че сме щастливи, че имаме поддръжката на двете страни и ще се радваме да продължим да я получаваме ".
 Тръмп: Импийчмънтът е още една машинация на демократите
Тръмп: Импийчмънтът е още една машинация на демократите

Пак се стартира, още една машинация на демократите

По-рано Парнас сподели в изявление за Си Ен Ен, че предходната пролет той изиска президентът на Украйна Владимир Зеленски посредством своя асистент да стартира следствие против някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати Джоузеф Байдън, като заплашва, че в противоположен случай американската администрация ще откаже да откри контакти с украинската страна и ще даде на Киев военна работа помощ. " Ако не бяха създали известие [за началото на разследването], всъщност нямаше да има връзка. Не би имало съответна военна помощ или друга помощ ", уточни Парнас.
 Конгресът има нови доказателства по импийчмънта
Конгресът има нови доказателства по импийчмънта

Бележки и есемеси от Лев Парнас, съучастник на Джулиани…

Миналия октомври Парнас и предприемачът Игор Фруман бяха арестувани в Съединени американски щати. Южната регионална прокуратура в Ню Йорк повдигна обвиняване против тях и още двама души за нарушавания на лобистките действия. Предприемачите са обвинени, че се пробват да обезпечат оставката на Мари Йованович от поста дипломат в Киев в полза на украински чиновник. Скоро след ареста си Парнас е освободен под гаранция , той е оставен да напусне къщата си единствено с цел да участва на правосъдни съвещания, срещи с юрист и да взе участие в религиозни ритуали.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР