Украинският президент Володимир Зеленски заяви пред Fox News, че според

...
Украинският президент Володимир Зеленски заяви пред Fox News, че според
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна ще направи НАТО по-силен

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи пред Fox News, че съгласно него родината му ще направи Организацията на Северноатлантическия контракт (НАТО) " доста по-силна ".

" Трудно ни е да приказваме за НАТО, тъй като НАТО не желае да ни одобри ", съобщи той в изявление за Брет Бейър. " Мисля, че това е неточност [...] Ние сме допълнение, ние сме локомотивът. Мисля, че сме един от значимите съставни елементи на европейския континент ".
 Ердоган е разискал със Зеленски договарянията за Украйна
Ердоган е разискал със Зеленски договарянията за Украйна

Турция се надява да провежда договаряния сред Путин и Зеленски

По-рано Зеленски съобщи, че Украйна е подготвена да резервира военния си неутралитет, в случай че Русия реши да приключи военната си интервенция в родината му и се съгласи на избрани взаимни отстъпки .

По-късно украинският министър на външните работи Дмитрий Кулеба означи, че Киев не отхвърля концепцията на негова територия да има мироопазваща задача на НАТО.

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън беседва през днешния ден с министъра на външните работи на Украйна Дмитрий Кулеба.
 Зеленски: Русия готви мощни удари против Донбас, при Мариупол и Харков
Зеленски: Русия готви мощни удари против Донбас, при Мариупол и Харков

Много е значимо всички да демонстрират въздържаност

В известие в Туитър Блинкън заяви, че двамата са разискали " методите, по които съдружниците и сътрудниците на Съединени американски щати оказват помощ на Украйна да се отбрани от непровокираната и неоправдана война на Путин ".

В своя Туитър Кулеба съобщи, че са разискали " стъпки за икономическо и военно подсилване на Украйна, с цел да можем да продължим дейно да се противопоставяме на по-нататъшната съветска експанзия ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР