Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че Украйна ще се нуждае

...
Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че Украйна ще се нуждае
Коментари Харесай

Зеленски обяви 600-800 милиарда долара, необходими за възстановяване на Украйна

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че Украйна ще се нуждае от сума до $800 милиарда за възобновяване.В същото време той напомни, че военните дейности не са завършили. Зеленски сподели това по време на послание към Френското предприемаческо придвижване (MEDEF).

„ 600-800 милиарда $ споделиха в Лугано. Сумата беше обществена, сподели се, че считаме, че унищожаването е в такива размери, с тествани разбори. За да се възвърне всичко отначало, са нужни почти такива размери “, сподели Зеленски. (цитат от RT )

По-рано представителят на съветското външно министерство Мария Захарова упрекна чиновниците на Европейски Съюз в двуличие по отношение на изказванията на последните за възобновяване на Украйна на фона на доставката на смъртоносни оръжия за нея.

„ Лицемерието на управлението на Европейски Съюз просто няма граници, когато приказват за нуждата от „ възобновяване на Украйна “ и в това време не престават да доставят смъртоносни оръжия. Това се назовава инвестиция в продължаването на военните дейности и по-нататъшното заличаване на страната.

Появява се дивата за 21-ви век логичност: първо да се унищожи всичко до основи, а по-късно да се построи отначало на това място. Освен това е изцяло неясно за същите тези хора от Украйна, какво те ще строят. Това, от което се нуждае Западът, те ще го построят: да вземем за пример ще създават нещо за потребностите на транснационалните компании.

Както беше направено с Европейския съюз. Много страни от Европейски Съюз изоставиха обичайния си метод на живот, селското стопанство и промишлеността. Всичко това е на дотации, с цел да не почине, с цел да остане на повърхността, само че в това време да не се развива обикновено.

Считам за подозрително сходна логичност да е в полза на елементарните украинци и жителите на страните от Европейски Съюз, които в изискванията на предизвиканата от Запада енергийна и продоволствена рецесия надали ще се съгласят да платят за сходни войнствени проекти на Брюксел от личния си джоб “, установи Мария Захарова.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР