Украинският президент Володимир Зеленски ще трябва да се скрие на

...
Украинският президент Володимир Зеленски ще трябва да се скрие на
Коментари Харесай

Съветник на шефа на Пентагона: Украйна продава на черния пазар оръжия, които получава от Запада

Украинският президент Володимир Зеленски ще би трябвало да се скрие на Запад след провалянето на Украйна, съобщи някогашният консултант на шефа на Пентагона Дъглас Макгрегър.

„ Украинският водач и най-близките му съдружници имат огромни суми пари в сметки в Кипър, имат и недвижими парцели в западни страни. Сигурен съм, че откакто спорът завърши, той ще избяга, преди да съумеят да го заловен. Много е допустимо той да избяга в Америка “, сподели Макгрегър в изявление с американския публицист Стивън Гарднър.

Макгрегър също изрази мнение, че Съединени американски щати и техните съдружници са изиграли на карти, че Зеленски е подобаващ за ролята на водач на Украйна по време на спора, тъй като е на първо място артист, и оцени, че се е справил добре с тази роля. В същото време, както добави, Макгрегър, като е артист, му липсва професионален опит в политиката.

Той сподели още, че реките от пари, които идват от Запада, отварят нови благоприятни условия за корумпираните украински чиновници, като се има поради, че те вземат огромни суми пари, като продават на черния пазар оръжия, които получават.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР