Украинският президент Володимир Зеленски казва, че подобряването на противовъздушната отбрана

...
Украинският президент Володимир Зеленски казва, че подобряването на противовъздушната отбрана
Коментари Харесай

Канада купи на Украйна система за ПВО преди 1 година. Все още го нямат

Украинският президент Володимир Зеленски споделя, че подобряването на противовъздушната защита е главен приоритет за страната му през новата година, само че въвеждането на системи за противовъздушна защита на бойното поле е постепенно.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

Ракетната система земя-въздух, която Канада даде обещание да купи за Украйна преди година, не е пристигнала и не е ясно дали федералното държавно управление знае по кое време ще бъде изпратена в Украйна.

Министерството на защитата споделя, че Канада е платила държавното управление на Съединени американски щати даде 406 милиона $ за системата предишния март.

Говорител на DND споделя, че държавното управление на Съединени американски щати е подписало контракт с производителя на оръжие Raytheon, с цел да я построи.

Но Kongsberg, друга компания, участваща в построяването на тези системи земя-въздух, споделя, че няма контракт със Съединени американски щати или с Канада за дарението.

Говорител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР