Украинският президент Володимир Зеленски каза на председателя на камарата Майк

...
Украинският президент Володимир Зеленски каза на председателя на камарата Майк
Коментари Харесай

Зеленски казва на председателя Джонсън, че помощта за Украйна няма да свърши до февруари – въпреки твърденията на Белия дом

Украинският президент Володимир Зеленски сподели на ръководителя на камарата Майк Джонсън (R-La.) на среща при закрити врата във вторник, че военната помощ за Украйна няма да свърши през идващите няколко месеца – което непосредствено опонира на мненията от Белия дом за привършване на финансирането.

Зеленски сподели на Джонсън, че американската военна помощ няма да е нужна до края на февруари и че жестът на поддръжка е по-голям за морала, в сравнение с готовността на бойното поле, сподели източник, осведомен със срещата, сподели The Post.

Украинският президент направи същите забележки по-късно същата вечер по Fox News.

Зеленски настоя в „ Специален отчет с Брет Байер “, че спомагателният законопроект за националната сигурност от 106 милиарда $ за Украйна, Израел, Тайван и границата със Съединени американски щати „ не е обвързван с финансиране “, а по-скоро с „ морал “.

„ Това, което споделих на господин ръководителя през днешния ден, това беше първата ни среща, споделих му това решение през декември по отношение на подкр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР