Украинският президент Володимир Зеленски и директорът на ЦРУ Уилям Бърнс

...
Украинският президент Володимир Зеленски и директорът на ЦРУ Уилям Бърнс
Коментари Харесай

Зеленски поискал от шефа на ЦРУ Пригожин да бъде убит

Украинският президент Володимир Зеленски и шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс са разискали убийството на създателя на частната военна компания " Вагнер "  Това съобщи пред ТАСС Владимир Рогов, ръководител на групата на гражданското общество " Ние сме дружно с Русия ".

По негови думи това се е случило по време на в Киев предходната седмица.

" Едно от настояванията, изразени от Зеленски, е било да бъде погубен ръководителят на ЧВК " Вагнер " - господин Пригожин ", уточни Рогов.
 Шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ е посетил Киев още веднъж
Шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ е посетил Киев още веднъж

Развитие на съветската експанзия

" Пригожин е ефикасен и убийството му би имало доста смисъл, като се има поради медийният съставен елемент, по какъв начин те извъртат своите победи. Вътрешният кръг на Зеленски и значителен брой хора са наясно с това искане американците да убият Пригожин. За задачата не са нужни описи, нито повече наказания - всичко това по този начин или другояче не работи, изключително във връзка с хора, които нямат активи там. Да се покаже, че най-наглият човек, най-колоритният индивид на медийните репортажи би трябвало бъди погубен ", изясни той.

На 20 януари координаторът за стратегически връзки на Съвета за национална сигурност на Съединените щати Джон Кърби съобщи, че  като " транснационална незаконна организация " и скоро ще наложи повече наказания по отношение на нея. По-рано Съединени американски щати към този момент постановиха наказания на компанията.

Вчера представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че определянето на " Вагнер " от Вашингтон като незаконна организация надали ще засегне нея и Русия.
 Пригожин пита Белия дом в какво закононарушение е упрекната
Пригожин пита Белия дом в какво закононарушение е упрекната " Вагнер "

Съединени американски щати постановиха наказания на частната военна компания
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР