Украинският посланик в САЩ съобщи, че Русия е използвала вакуумна

...
Украинският посланик в САЩ съобщи, че Русия е използвала вакуумна
Коментари Харесай

Путин хвърли забранена вакуумна бомба!

Украинският дипломат в Съединени американски щати заяви, че Русия е употребила вакуумна бомба в понеделник, съобщи Ройтерс.

Днес те използваха вакуумна бомба, която е неразрешена с Женевската спогодба, съобщи Оксана Маркарова.

НОВИ УДАРИ Пожарна охрана КИЕВ И ХЕРСОН

Руските войски са възобновили тази нощ ударите по Киев, оповестяват от украинската войска.

Сателитни фрагменти, снимани в понеделник, демонстрират, че съветският боен ескорт северно от украинската столица е дълъг към 64 километра, а не 27 километра, както бе обявено по-рано.

Руските войски са почнали офанзива и против Херсон.

Преди това са били чути мощни детонации покрай летището в града.

От регионалната администрация на Херсон написаха във Фейсбук, че градът е заобиколен от съветски войски, само че не е високомерен.

64 КМ ВОЕНЕН КОНВОЙ НА СЕВЕР ОТ КИЕВ

Сателитни фрагменти, снимани в понеделник, демонстрират, че съветският боен ескорт северно от украинската столица Киев е дълъг към 64 километра, а не 27 километра, както бе обявено по-рано, заяви американската частна компания Максар, съобщи Ройтерс.

Максар заяви също по този начин, че на по-малко от 32 километра на север от границата на Беларус с Украйна са ситуирани спомагателни наземни сили и хеликоптери.

ЗА 5 ДНИ – 113 КРИЛАТИ РАКЕТИ И 56 РАКЕТНИ УДАРА

За пет дни Русия извърши 56 ракетни удара и изстреля 113 крилати ракети, съобщи украинският президент Володимир Зеленски, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

След бомбардировката на Харков е време Западът да намерения за неразрешена за полети зона за съветските ракети, самолети и хеликоптери, сподели още украинският водач.

Зеленски означи, че днешните договаряния сред Русия и Украйна са протекли на фона на бомбардировките на украинските градове и територия.

РУСИЯ ВЪН ОТ СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ. СВЕТЪТ ДА БЛОКИРА ПРИСТАНИЩА И ЛЕТИЩА

Държава, която прави военни закононарушения, не трябва да е непрекъснат член на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, посочи украинският президент.

Зеленски прикани също по този начин да бъде блокиран достъпът на Русия до всички пристанища и летища на света, съобщи Франс прес.

КРЕМЪЛ Е РЕШИЛ ДА НАПРАВИ ВОЙВАНА ОЩЕ ПО-КЪРВАВА

Смятам, че съветските ръководители са взели решение да създадат войната по-кървава. Руското управление е решено да ескалира спора, тъй че да реализира задачите си – събаряне на държавното управление, съобщи по Нова някогашният длъжностен министър на защитата Георги Панайотов.

Според него броят на жертвите занапред ще се повишава.

Човешкото страдалчество ще бъде извънредно. Ако тази голяма военна мощ бъде употребена напълно,  жителите на Киев ще бъдат унищожени. От едната страна имаме една съветска войска, която превъзхожда украинската. От друга страна имаме една 40 милионна Украйна, която  защитава родната си земя. Тези 40 милиона не могат да бъдат купени, извоювани. Най-важното нещо е,че украинският народ не може да бъде комплициран под ботуш, твърди Панайотов.

По думите му Путин прави нуклеарен шантаж. Това е психическа война. Подобно нещо той предприе като популяризира новината, че изпраща чеченски бойци в Украйна, с цел да всее смут и боязън, сподели Панайотов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР