Украинският обществен враг Номер едно, Михаил Саакашвили, който е бивш

...
Украинският обществен враг Номер едно, Михаил Саакашвили, който е бивш
Коментари Харесай

Украинският враг номер 1 Михаил Саакашвили тръгва срещу Киев

Украинският публичен зложелател Номер едно, Михаил Саакашвили, който е някогашен президент на Грузия и някогашен губернатор на украинската област Одеса, желае да раздвижи политическата система на Украйна и възнамерява да се завърне в Киев идната неделя, по запаметяващ се метод, заяви англоезичната версия на Deutsche Welle.
Ако политическата раздразнителност можеше да бъде измерена обективно, съответните индикатори за натегнатост биха реагирали мощно на събитията, които се случва в Киев напоследък. Установилият се в полската столица Варшава Михаил Саакашвили приготвя завръщането си в Украйна. Саакашвили, човек без паспорт, който е политически зложелател на президента на страната Петро Порошенко, има желание да премине полско-украинската граница при Краковец, в неделя, 10-и септември, към обяд.
„ Ще стигна до края, до момента в който не победя. Но това няма да е моя победа, а победа на народа над олигархията “, заяви Саакашвили, по време на телевизионно изявление, в което обясни също и аргументите за завръщането си, съобщи " Фокус ".
Украинското държавно управление желае да предотврати влизането на грузинеца на украинска територия, непременно. Граничният пункт, който се намира на към един час път, с автомобил, от Лвов, беше заздравен с спомагателен охраняем личен състав. Според Олег Слободян, представител на Граничната работа на Украйна, даже и „ запасите “ са мобилизирани – явно, с цел да бъде подсигурен и региона към Граничен контролно-пропусквателен пункт. Местните медии оповестиха, че чисто нова бодлива тел е сложена из региона, с цел да бъдат запечатани черните пътища в граничния регион. Според Deutsche Welle, наподобява, че Украйна чака настъпление – този път от Запад; наподобява, че задачата е да бъде отхвърлен зложелател на народа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР