Украинският национал Олександър Зинченко реагира много остро, след като Русия

...
Украинският национал Олександър Зинченко реагира много остро, след като Русия
Коментари Харесай

Зинченко пожела мъчителна смърт на Путин, Инстаграм изтри публикацията му

Украинският национал Олександър Зинченко реагира доста остро, откакто Русия разгласи война на неговата страна.

Защитникът на разгласява “стори ” в Инстаграм, в което пожела мъчителна гибел на съветския президент Владимир Путин. Въпреки това доста бързо въпросната обява беше свалена, като съгласно “Дейли мейл ” футболистът упреква обществената мрежа за това. “Надявам се да умреш от най-мъчителната гибел, сган ”, гласеше коментарът на футболиста, към фотографията на Путин, която той качи.

‘I hope you die the most painful suffering death’

Man City star Zinchenko attacks Vladimir Putin in social media post after Russia declared war on his native Ukraine
— MailOnline Sport (@MailSport)
Това не е първата обява на по тематиката в Инстаграм. “Целият цивилизован свят е угрижен поради обстановката в моята страна. Не мога да заставам настрани и да не изкажа мнението си. На фотографията е моята страна. Страната, в която бях роден и отгледан. Страната, чиито цветове пазя по интернационалните терени. Страната, която се опитваме да популяризираме и развиваме. Страна, чиито граници би трябвало да останат непокътнати. Страната ми принадлежи на украинците и никой в никакъв случай няма да може да я присвои. Ние няма да се предадем! Слава на Украйна ”, написа той през вчерашния ден.

Същото по този начин бранителят разгласява “стори ” със фотоси на своя съотборник в националния отбор, който след снощния си гол за против в Шампионската лига сподели фланелка с герба на Украйна, която той носеше под своя екип.

 Абрамович получил възбрана да живее във Англия Абрамович получил възбрана да живее във Англия 24 фев | 12:19 6638 10  Спряха футбола в Украйна Спряха футбола в Украйна 24 фев | 11:35 8943 74  Мбапе отхвърлил празен чек от Пари Сен Жермен Мбапе отхвърлил празен чек от Пари Сен Жермен 24 фев | 11:27 7490 4  Клоп: Не гоним Сити, желаеме просто да сме сполучлив тим Клоп: Не гоним Сити, желаеме просто да сме сполучлив тим 24 фев | 10:18 2330 7  Хосе Хименес: Атлетико заслужаваше успеха Хосе Хименес: Атлетико заслужаваше успеха 24 фев | 08:01 2317 0 Виж всички Водещи Новини  Легендарни капитани на Левски връчиха ленти на юношите на сините Легендарни капитани на Левски връчиха ленти на юношите на сините 24 фев | 13:36 1 0  Спряха футбола в Украйна Спряха футбола в Украйна 24 фев | 11:35 8943 74  Кръстев: Мечтая да се потвърдя в Европа, само че не отчислявам разновидността да остана по-дълго в Левски Кръстев: Мечтая да се потвърдя в Европа, само че не отчислявам разновидността да остана по-дълго в Левски 24 фев | 12:27 3377 19  Стават ясни 1/8-финалистите в Лига Европа Стават ясни 1/8-финалистите в Лига Европа 24 фев | 06:47 13069 20  Падат незнайните и в Лига на конференциите Падат незнайните и в Лига на конференциите 24 фев | 07:41 8264 0 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР