Украинските войски снощи направиха най-малко шест неуспешни опита да атакуват

...
Украинските войски снощи направиха най-малко шест неуспешни опита да атакуват
Коментари Харесай

Пушилин: Украинските войски направиха шест опита да атакуват руски позиции на южния фланг на Бахмут

Украинските войски нощес направиха минимум шест несполучливи опита да нападат позициите на съветските сили на южния фланг на Бахмут. Това сподели ръководителят на ДНР Денис Пушилин, оповестиха съветски медии.

" Що се отнася до посоката на Артемов, южният фланг остава гореща точка. По посока Клещеевка - Андреевка - Курдюмовка през миналата нощ врагът се опита да нападна нашите позиции най-малко шест пъти ", сподели Пушилин за „ Русия - 24 ”. Пушилин акцентира, че всички офанзиви са били отблъснати и украинските елементи не са постигнали триумф.

Според ръководителя на републиката в по-голямата част от случаите украинските войски нападат на дребни групи, а в последно време от време на време употребяват бронирана техника руски пример. Пушилин добави още, че Киев трансферира аварийни елементи към този сектор от линията на бойно прикосновение. Освен това украинските въоръжени сили укрепват защитата си северно от Артемовск. В тази връзка ДНР не изключва активизирането на военните дейности в този сектор на фронта, до момента в който Пушилин се съмнява в успеваемостта на идващия опит за нахлуване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР