Украинските военни отблъснаха атаки в посока Киев, Донецк и Луганск.

...
Украинските военни отблъснаха атаки в посока Киев, Донецк и Луганск.
Коментари Харесай

Украйна спря руското настъпление почти по всички фронтове

Украинските военни отблъснаха офанзиви в посока Киев, Донецк и Луганск. Освободени от окупаторите са селища в област Суми. Украинската отбрана е фокусирана към Киев и в посока Кривой Рог, Запорожие и украинските черноморски пристанища. Има известия, че Украйна си е върнала Херсон.

За предишното денонощие украинските сили са унищожили 8 танка, 17 бронирани и 11 автомобилни единици. Свалени са 3 съветски самолета, 3 бойни дрона, 1 хеликоптер и 3 крилати ракети. Украинската авиация е нанесла удари по придвижващи се съветски колони техника и армия. Информацията е за нови 170 починали съветски военнослужещи. По данни на болничното заведение в Севастопол (Крим), всекидневно постъпват по към 100 ранени съветски бойци.

В съботния ден работиха 10 филантропични коридора. Руските военни още веднъж нарушиха законите на войната, като стопираха филантропичен ескорт с рейсове и персонални коли, изтеглящи се от Мариупол. В няколкокилометровото запушване са блокирани и коли за спешна помощ с ранени деца, оповестява theins.ru. За през днешния ден досега са съгласувани...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР