Украинските власти съобщиха за нови удари срещу няколко области, включително

...
Украинските власти съобщиха за нови удари срещу няколко области, включително
Коментари Харесай

Киев съобщи за над 30 военни сблъсъка в Бахмут за едно денонощие

Украинските управляващи оповестиха за нови удари против няколко области, в това число Днепропетровск и Харков, до момента в който в Бахмут е имало общо повече от 30 военни конфликта за последното денонощие.

От украинската администрация в Луганск оповестиха, че Русия ускорява интервенциите към Белогоровка и Креминна, като разполага десетки хиляди военни в региона в опит да изтощи украинците на фронта.

По въздух Москва трансформира тактиките си съгласно съветника на украинския президент Михайло Подоляк.
Това се дължи на изчерпването на ракетните запаси на Руската федерация. Използват остарели руски ракети, тъй като имат доста малко високоточни такива.
Михайло Подоляк, консултант на президента на Украйна

В изявление за Би Би Си - Володимир Зеленски разгласи, че страната му няма да се откаже от която и да е своя територия при вероятно помирение с Русия.

На този декор външните министри на Канада и Израел посетиха Украйна и дадоха обещание да поддържат страната за възобновяване от военните дейности.

Лидерът на английската съпротива Киър Стармър също дойде в Киев. С украинския президент са разискали глобите и основаването на специфичен арбитражен съд против съветската експанзия.

Междувременно съветските и украинските сили си размениха по 101 военнопленници.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР