Украинските власти съобщават, че руски въоръжени войници обикалят пешком адреси

...
Украинските власти съобщават, че руски въоръжени войници обикалят пешком адреси
Коментари Харесай


Украинските власти съобщават, че руски въоръжени войници обикалят пешком адреси в окупираните ча

Украинските управляващи оповестяват, че съветски въоръжени бойци обикалят пеша адреси в окупираните елементи на страната, в които се организират референдуми за присъединение към Русия. Според Киев на хората е неразрешено да напущат някои от окупираните региони и гласоподават под опасност. Агенция Ройтерс прецизира, че не може да удостовери информацията за употребена насила.

Референдуми, определяни от западните страни като нагласени, се организират в Луганск, Донецк, Херсон и Запорожие. Според Украйна и Организация на обединените нации допитванията съставляват противозаконен преход към нелегално анексиране на тези територии.

По време на провеждането им няма самостоятелни наблюдаващи, а огромна част от популацията е напуснало след започване на боевете.

Съединени американски щати и НАТО дават обещание помощ на Киев и заплашват със наказания Русия, съгласно която референдумите са опция за хората в районите да изразят вижданията си.

На този декор – необикновена картина в Запорожие – младоженци театралничат за фотоси с усмивки на лицата и религия в бъдещето, макар войната. Русия управлява две трети от района и доста хора бягат, само че деятели като към този момент омъжената Светлана остават. Тя е в непрекъсната връзка с опозицията в окупирания Мелитопол, където се организира референдум:

„ Там се опасяват да не бъдат депортирани. Всичко става под дулото на автоматизирани пушки. Това не е референдум, а инсценировка “.

Междувременно съветските сили са блъснали с балистична ракета с дребен обхват язовир на река Сиверски Донецк. Това е вторият сходен удар против язовира от 15 септември, като задачата, съгласно английското разузнаване, е да бъдат наводнени украинските военни пропусквателни пунктове.

Кметът на Запорожие е съобщил за изумена от съветска ракета жилищна постройка със починали.

Киев реши да понижи дипломатическото наличие на Иран в Украйна, защото Техеран доставя съветските сили с дронове. Два дрона са унищожили постройка на пристанището в Одеса, починала е жена, оповестиха украинските управляващи. Ирански дрон „ Шахид-136 “, планиран да се разрушава в задачите си, е бил погубен над Черно море, написа „ Ал Джазира “.

Руската организация ТАСС оповестява, че Държавната дума евентуално ще гласоподава анексирането към Русия на самопровъзгласилите се Донецка и Луганска република, както и на Херсонска и Запорожка област.

Прокремълската телевизия Русия през днешния ден оповестява за безпорядък с мобилизацията и по какъв начин повиквателни се изпращат на неверни хора. В Бурятия в Сибир се активизират мъже без значение от възраст, боен опит и здравна история, оповестяват локални поданици.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР