Украинските власти обявиха въздушна тревога над по-голямата част от страната,

...
Украинските власти обявиха въздушна тревога над по-голямата част от страната,
Коментари Харесай

Русия отговори с масирани ракетни удари на „танковата коалиция” в помощ за Украйна

Украинските управляващи оповестиха въздушна паника над по-голямата част от страната, а популацията на районите беше предизвестено сутринта за вероятни ракетни офанзиви. Първите предизвестия пристигнаха от региона на Днепропетровск. Местните управляващи оповестиха, че през нощта на 26 януари съветската войска е възобновила офанзивите против цели в Украйна благодарение на ирански дронове.

В огромните градове на Украйна започнаха да се ползват спешни спирания на електрозахранването. За въздушни офанзиви оповестиха управляващите на Одеска област, Кривой Рог, Киев и Днипро. Според украинското разузнаване, планувано е масирано ракетно нахлуване на територията на Украйна, с потреблението на самолети и кораби.

Около 8:30 тази сутринта се появиха и първите известия от украинската Противовъздушна отбрана за свалени ракети, в това число всичките 15, изстреляни по Киев. Последваха офанзиви в Одеска област, където се чуха звуци от детонации, и към 10 часа в Киев. В Кировоградска и Черкаска област започнаха спешно прекъсване на електрозахранването, както и в Одеса, където спря и градският...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР