Украинските специални тактически учения на артилерийски части се провеждат в

...
Украинските специални тактически учения на артилерийски части се провеждат в
Коментари Харесай

Артилерийски части на Украйна започнаха учения край Крим

Украинските специфични тактически учения на артилерийски елементи се организират сега наоколо до Крим, заяви командването на Съвместните сили на въоръжените сили на Украйна.

„ В региона на административната граница с Крим се организират тактико-специални учения на артилерийски елементи на гаубици Мста-Б “, съобщи ТАСС, базирайки се на украинското ведомство.

Бойни екипажи се упражняват по нанасяне на огневи провали на конвенционален съперник, ученията се организират на един от военните полигони на Херсонска област.

„ В хода на образованието командирите на взводове ръководят артилерийски екипажи на всички стадии на бойна задача “, сподели командирът.

И по този начин, военните отработват придвижването на огневи позиции, съоръжение и подготовка на позиции, както и ориентиране.

Според легендата разузнаването е открило напредването на жива мощ и бронирана техника на конвенционален съперник към позициите на украинските войски. Разстоянието до задачите беше към 20 км.

По-рано президентът на Украйна Владимир Зеленски сподели, че при положение на огромна атака от Русия нито една страна няма да отбрани Украйна.

Русия неведнъж отхвърля подправените оценки на Съединени американски щати за подготовката за инвазия в Украйна. От Кремъл обясниха, че осведомителното напрежение към придвижването на съветските войски през негова територия се нагнетява, с цел да се демонизира Русия и да се нарежда като „ агресор “.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР