Украинските служби за сигурност съобщиха, че са осуетили опит за

...
Украинските служби за сигурност съобщиха, че са осуетили опит за
Коментари Харесай

Украинските служби за сигурност са осуетили опит за нападение срещу Зеленски

Украинските служби за сигурност оповестиха, че са осуетили опит за нахлуване против президента Володимир Зеленски.

По случая е арестувана информаторка на съветските секрети служби, която събирала сведения за маршрута и графика на визитата на Зеленски в град Николаев през юни. Жената работела в магазин във военна база. Грозят я 12 години затвор.

Москва твърди, че е навлязла на три километра за три дни към Купянск и че е отблъснала украинските сили в Донецк, Красни Лиман и Запорожие.

Украинската войска е траяла настъпателните дейности по направленията Мелитопол и Бердянск. Жена беше убита при съветска офанзива против Херсон, а двама души починаха в граничните зони на Харковска област.





И Херсон, и елементи от Харковска област, са в непосредствена непосредственост до фронтовата линия. Украинският президентът регистрира значими резултати при бойните дейности.

" Само през миналата седмица съветските терористи използваха против нас 65 разнообразни типове ракети, 178 бойни дрона, в това число 87 Шахиди. Успяхме да свалим забележителна част от тях. Ще създадем всичко допустимо, с цел да бъде украинската въздушна отбрана още по-силна. Разбира се, ще продължим и вътрешното пречистване на нашата страна, от тези, които за жалост, отслабват Украйна с непозволените си дейности ", сподели Володимир Зеленски.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР