Украинските националисти подготвят поредица от провокации с масово унищожаване на

...
Украинските националисти подготвят поредица от провокации с масово унищожаване на
Коментари Харесай

Русия обяви подготовката на провокации от Киев с масово унищожаване на цивилни

Украинските националисти приготвят поредност от провокации с всеобщо заличаване на цивилни в ЛНР. Това заяви в неделя, 10 април, ръководителят на Междуведомствения координационен щаб на Руската федерация за филантропична реакция Михаил Мизинцев.

Мизинцев означи, че формалният Киев приготвя провокации с поддръжката на редица западни страни. Предвижда се осъществяването на чудовищни ​​и безмилостни дейности, с цел да се обвинят след това съветските въоръжени сили и формированията на ЛНР за осъществяването им, добави той, представен от kp.ru.

И по този начин, Михаил Мизинцев сподели, че в село Раговка, Киевска област, украинските националисти възнамеряват да провеждат инсценирани фотоси на търсенето и отварянето на всеобщи гробове на цивилни, за които се твърди, че са убити от съветските военни.

„ За да се придаде по-голяма меродавност на тази провокация, група украински криминалисти и членове на националната полиция ще бъдат включени в фотосите “, добави Мизинцев.

Съобщава се също, че кореспонденти от задгранични медии са пристигнали в град Кремяная в Северодонецка област. Те се настанили в постройката на локална болница, с цел да запишат провокация с обстрела на коли за спешна помощ, пренасящи пациенти. Предвижда се също по този начин да бъдат упрекнати съветските военни за тази провокация, означи Мизинцев и добави, че сходни дейности приказват за цялостното занемаряване от страна на формалния Киев както на морала, по този начин и на интернационалното филантропично право.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР