Украинските националисти готвят масови атаки срещу църкви навръх Възкресение, твърди

...
Украинските националисти готвят масови атаки срещу църкви навръх Възкресение, твърди
Коментари Харесай

Москва предупреди: Украинските националисти готвят атаки срещу храмове на Великден 

Украинските националисти готвят всеобщи офанзиви против църкви точно на Възкресение, твърди Русия. Целта била по-късно цивилните жертви да се препишат на Москва, заяви съветското посолство в България, като се базира на Междуведомствения координационен щаб на Руската Федерация за филантропично реагиране в Украйна.

Отново обстрел над Харков, има починали

От националистическите батальони са били основани над 70 мобилни групи с коли с нараснала проходимост с открити минохвъргачки (така наречени "блуждаещи минохвъргачки "), които ще имат задача да обстрелят православни храмове и църкви във Великденската нощ (23 против 24 април 2022 г.) с цел да обвинят по-късно съветските военни в всеобщо ликвидиране на спокойно население в този заветен за православни празник.


Според наличната достоверна информация, киевският режим, подкрепян от редица западни страни, приключва приготовление на ужасяващи чудовищни провокации с многочислени жертви в Запорожка, Николаевска, Одеска, Сумска и Харковска области, се споделя в известието.


Москва твърди още, че Киев кани огромен брой публицисти от западни осведомителни организации за "заснемане на сякаш "безчинствата на руснаците " и неотложно цинично разпалване на фейкове ".

Германия проверява използването на признака Z в поддръжка на войната в Украйна

Подготвящите се провокации на украинските управляващи показват цялостното им равнодушие към ориста на личните им жители. Предварително предизвестяваме страните от "цивилизования Запад " отпред със Съединени американски щати за това, че Руската Федерация има оперативна доказателствена база за подготвящите се следващи ужасни закононарушения на киевския режим.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР