Украинските доставки на зърно и изчерпването на арсеналите на малките

...
Украинските доставки на зърно и изчерпването на арсеналите на малките
Коментари Харесай

“На предела на възможностите си са”. В Китай разказаха до какво Украйна е довела Европа

Украинските доставки на зърно и изчерпването на арсеналите на дребните страни към този момент провокираха намерено разделяне в Европа по отношение на поддръжката за Украйна, сподели Джан Хонг, специалист от Китайската академия за обществени науки, представен от вестник “Глобал Таймс ”.

„ Разцеплението по отношение на поддръжката за Украйна към този момент се появи намерено “, сподели китайският анализатор.

Джан означи, че европейските страни са недоволни от неограничените доставки на украинско зърно на техните пазари и намаляването на личните им военни запаси.

" Малките европейски страни към този момент нямат задоволително арсенали, с цел да поддържат Украйна. Това значи, че военните благоприятни условия на доста европейски страни към този момент са на лимита на опциите си заради спора сред Русия и Украйна ", заключава специалистът.

На 15 септември Европейската комисия отхвърли да разшири рестриктивните мерки върху вноса на украински селскостопански артикули в граничните страни на Европейски Съюз. В отговор управляващите на Словакия, Полша и Унгария оповестиха, че ще удължат едностранно възбраната.

Миналата седмица полският министър председател Матеуш Моравецки съобщи, че страната е спряла да доставя оръжие на Украйна, защото се въоръжава. Във вторник водачът на словашката съпротива, някогашният министър председател на републиката Роберт Фицо, също акцентира плачевното положение на армията заради поддръжката й за Украйна и даде обещание да я приключи, в случай че завоюва парламентарните избори.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР