Украински товарен самолет Ан-12 на авиокомпания Мотор Сич Еърлайнс е

...
Украински товарен самолет Ан-12 на авиокомпания Мотор Сич Еърлайнс е
Коментари Харесай

Украински товарен самолет Ан-12 е кацнал във Варна, докато в София е Дмитро Кулеба

Украински товарен аероплан Ан-12 на самолетна компания " Мотор Сич Еърлайнс е кацнал във Варна след полет от Полша по обед през днешния ден. Това демонстрират данните от портала FlightRadar24.

Фирмата притежател на машината е обвързвана с " Мотор Сич " - украинско държавно дружество, профилирано в производството на авиационни мотори и турбини, прецизират от БиТиВи.

Компанията се намира в Запорожие, където и беше главното летище на самолетната компания преди войната в Украйна. Сега обаче самолетът е изхвърчал от полския град Жешов.

В собствен материал " Уолстрийт Джърнал " дефинира обитаемото място и летището му като съществена артерия за прекачване на оръжия към Украйна за отблъскване на офанзивите на съветските сили.

Към момента няма публична информация каква е била задачата на полета до Варна .

В София към момента се намира украинският външен министър Дмитро Кулеба на невиждано дълга аудиенция. Кулеба излъчи спорни послания -, в идващия миг декларира, че.

Украинският посланик в прорез с положителния звук през днешния ден в прав текст съобщи, че в българското държавно управление има политици, които не желаят да се помогне на страната му и дефинира като цинични обясненията за какво не би трябвало на Киев да се изпраща оръжие.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР