Украински шпионин е заснет да подготвя кола бомба, маскирана като

...
Украински шпионин е заснет да подготвя кола бомба, маскирана като
Коментари Харесай

Украински шпионин е заснет как „подготвя кола бомба, маскирана като комплект за маникюр, преди да я използва върху предател“

Украински разузнавач е сниман да приготвя кола бомба, маскирана като комплект за маникюр, която е била употребена против изменник от Киев, който е избягал Русия, твърди ФСБ.

Руската работа за сигурност популяризира фрагменти на неназован действен сътрудник на 20 години, за който се твърди, че е изпратил основно съоръжение за изработката на бомби от полската столица Варшава. Тя се готви да изпрати хипотетичното смъртоносно съоръжение, за което се твърди, че е маскирано като артикули за маникюр.

Според службата за сигурност на ФСБ на Владимир Путин комплектът за изработка на бомба е бил изместен в Москва през Литва и взет от пощальон. След това беше употребен за взривяване на колата на полковник от украинското разузнаване на СБУ - Василий Прозоров, 48 година - който по-рано бе избягал в Русия и помагаше на ФСБ.

Той оцеля при бомбардировката, само че беше ранен в ръцете и краката при удара на неговата Toyota Land Cruiser Prado. ФСБ твърди, без да показа доказателства, че опитът за у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР