Украински пенсионери показаха супероръжие, разработено в свръхсекретна биолаборатория, коментират медии

...
Украински пенсионери показаха супероръжие, разработено в свръхсекретна биолаборатория, коментират медии
Коментари Харесай

Украински пенсионери показаха супероръжие, разработено в биолаборатория

" Украински пенсионери демонстрираха " супероръжие, създадено в свръхсекретна биолаборатория ", разясняват медии от Киев.

В интернет бе публикуван клип по какъв начин възрастните хора, нарекли се отряд Джо Байдън, показват " супероръжието ".

Мъж на забележима възраст към 70 години декларира: След бързата загуба на предимство в небето, ние отряд " Джо Байдън ", с поддръжката на районните управляващи на Березан (край Киев) и благодарение на Украинския институт за разработка на биологическо оръжие подготвихме заслужен отговор на окупаторите.

" Това е най-новото оръжие, създадено в суперсекретните биолаборатории в Березан. Това е най-новото оръжие, отгледано в Березан ", споделя още той.

Докато мъжът приказва, негови връстници изваждат пластмасова щайга с надписи, предупреждаващи за биологична заплаха, и камерата демонстрира... бяла гъска.

" Това е заслужен боец. Най-добрият от най-хубавите, който ще даде заслужен отговор на (руските въоръжени сили). Това е най-хубавият войник в гъшата ескадрила. Първата цел ще станете вие, отрядите " Владимир Путин ", с цел да не говорите нелепости ", споделя още той и изважда домашната бяла птица от щайгата.

Хората приканват гъската да кълве изображения на хора, подкрепящи съветския президент.

" Треперете от боязън. Гъската ще дохвъри до всеки един от вас. Тя ще кацне на един ваш перваз и ще се разправи с вас ", споделя още мъжът и камерата се реалокира към птицата, която кълве портретите на масата.

Да напомним, още преди началото на нашествието си против Украйна (24 февруари) Русия обвиняваше Киев, че създава биологически оръжия в лаборатории, финансирани и ръководени от Съединени американски щати.

След старта на пълномащабната война Русия ускори словесната си офанзива в това направление и съобщи, че в по този начин наречените разработки са били забъркани синът на Джо Байдън – Хънтър Байдън - и милиардерът Джордж Сорос.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР