Украински медии съобщиха, че снощи в Севастопол са били чути

...
Украински медии съобщиха, че снощи в Севастопол са били чути
Коментари Харесай

Украински медии тръбят за експлозии в Севастопол, Русия отрича

Украински медии оповестиха, че нощес в Севастопол са били чути детонации, свързани с украинска военна интервенция, само че назначените от Москва съветски чиновници в Крим показаха, че Украйна се стреми да си припише несъществуващи триумфи.

Назначеният от Русия губернатор на Севастопол, Михаил Развожаев, написа в " Телеграм ", че ситуацията в най-големия град в Крим и база на съветския Черноморски флот е спокойна. Губернаторът сподели също, че не са нанесени вреди при свалянето през вчерашния ден от съветската противовъздушна защита в региона на три украински дрона.

" Ако сте видели пушек в региона на Южното пристанище, не се безпокойте. По информация на Черноморския флот се употребяват средства за аерозолна дегизировка. Да, миризмата е неприятна, само че това е безусловно безвредно ", означи Развожаев.

" Нашите врагове през днешния ден ще се опитат по всевъзможен начин да показват това като своя " победа ", добави губернаторът в " Телеграм ".

" Планираната работа на Главното ръководство на разузнаването (ГУР) и на украинските военноморски сили продължава ", написа украинското онлайн издание " Украинска Правда ", цитирайки неназован източник от разузнаването.

ТЕМА преди 3 дни 1649 преди 3 дни 1885 преди 5 дни 2347
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР