Украински безпилотни самолети удариха две подстанции в Западна Русия, което

...
Украински безпилотни самолети удариха две подстанции в Западна Русия, което
Коментари Харесай

Русия твърди, че Украйна е ударила две подстанции и е оставила без ток 67 града

Украински безпилотни самолети удариха две подстанции в Западна Русия, което докара до спиране на електрозахранването в 67 града, се споделя в публични известия от през днешния ден, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11870
Атакувани са били обекти в регионите Суджа, Кореново и Глушково, заяви в Teлеграм губернаторът на Курска област Роман Старовойт. И трите региона граничат с Украйна. 

Двете подстанции са били в Суджа и Глушково, заяви в Teлеграм новинарският канал “Шот “. Старовойт удостовери спиранията на електрозахранването, без да показва съответни цифри.

Според губернатора град Рилск, ситуиран покрай границата, е бил обстрелван с касетъчни муниции. 

" Една жена е получила умерени пострадвания от осколки и е била откарана в регионалната болница, където й е оказана здравна помощ ", написа Старовойт. От касетъчните муниции са развалени няколко къщи, гаражи и коли. 

Москва се оплаква от засилващия се обстрел на граничните ѝ региони от страна на Украйна. Щетите и жертвите в Русия са в доста по-малък мащаб от разрушенията, породени от Русия в цели украински райони и градове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР