Украинската страна е проявила желание към тези ракети. Второ няма

...
Украинската страна е проявила желание към тези ракети. Второ няма
Коментари Харесай

Военен експерт за бг-ракетите С-300: Украинците могат да използват някои компоненти

" Украинската страна е показала предпочитание към тези ракети. Второ няма по какъв начин да дадем нещо, което е годно. Всичките тези, които са загрижени за тези ракети слагат под риск всички военнослужещи, които се грижат за тях. Ако не се поддържат, тези ракети са рискови. С нашия непретенциозен бюджет за защита няма по какъв начин да се поддържат. Не може да отидем и да хвърлим всяко негодно въоръжение на боклука, става дума за процедура ", сподели още Иванов.

Украинците имат голяма ремонтна мощност. Те вземат съставни елементи, ремонтират ги, тъй като могат и ще ги употребяват във войната, разяснява военният специалист Васил Данов.

Реална помощ е. Имаме малко комплекси. Точната численост не би трябвало да споделяме. Повечето от тези ракети доближават периода си на валидност - за някои към този момент е изминал. Лампичката свети, че би трябвало да бъдат сменени, уточни още Данов.

С-300 са са зенитни ракети, предопределени да стрелят по самолети. Дефектните не са доста, посочи още военният специалист.

По думите му ракетите, които имаме в противовъздушната ни защита са още по-стари. И добави, че ние даваме това, което ни е поискано от украинска страна.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР