Украинската противовъздушна отбрана е свалила 13 руски крилати ракети, насочени

...
Украинската противовъздушна отбрана е свалила 13 руски крилати ракети, насочени
Коментари Харесай

Украйна отби ракетна атака, Русия - дронове до границата

Украинската противовъздушна защита е свалила 13 съветски крилати ракети, ориентирани към военно летище в западната част на Хмелницки район, се споделя в изказване на военновъздушните сили на Украйна, представено от Ройтерс.

Малко след среднощ в петък за цялата територия на Украйна беше оповестена въздушна паника, като предизвестия за ракетни и дронови офанзиви бяха издадени за огромни елементи от страната.

Свалените ракети, ориентирани към летището в Хмелницки регион са били изстреляни от съветски стратегически бомбардировачи от региона на Каспийско море, се споделя в известието на украинската войска.

" Телеграм " канали оповестяват за провали в западния украински град Лвов, както и за Херсон в южната част на страната, само че те не са доказани от публични източници.

Междувременно регионалният шеф на граничещата с Украйна Курска област заяви са свалянето на дрон късно в четвъртък над южния съветски град Курск, покрай украинската граница.

 Руските управляващи: Украйна удари мостовете сред Крим и Херсонска област Руските управляващи: Украйна удари мостовете сред Крим и Херсонска област

Роман Старовойт написа в " Телеграм ", че противовъздушните системи са били задействани два пъти. Той не загатна за вреди или жертви и помоли жителите да заобикалят всевъзможни паднали парчета.

Руската войска оповестява, че е атакувала от въздуха и с артилерия фронтови позиции на украинците в източна Украйна.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР