Украинската контраофанзива ще се случи и без изтребители F-16, каквито

...
Украинската контраофанзива ще се случи и без изтребители F-16, каквито
Коментари Харесай

Зеленски: Контраофанзива ще има и без изтребители F-16

Украинската контраатака ще се случи и без изтребители F-16, каквито Киев неведнъж прикани да получи. Това заяви в интервю Володимир Зеленски, съгласно който доставките на ракетни системи като HIMARS са отворили нова глава във войната.Сателитни фрагменти, оповестени в американски медии демонстрират, че и Русия се готви за възможното контронастъпление. В южните елементи на Украйна са построени противотанкови заграждения, минни полета и окопи.Издирвателните и избавителните интервенции в Уман, който беше обиден от масиран обстрел от силите на Москва, са завършили. Повече от 20 души, измежду които и деца, изгубиха живота си, откакто съветска ракета порази жилищен блок. Зеленски още веднъж прикани за правдивост.
Ще създадем всичко допустимо да подведем под отговорност терористичната страна допустимо най-скоро. Всеки, който приготвя сходни ракетни удари, не може да не знае, че става съизвършител в ликвидиране. Всеки, който изстрелва ракети, който ръководи самолети и кораби на терора. Не единствено тези, които дават заповеди, само че и всички вие сте терористи и убийци. И всички би трябвало да бъдете осъдени.
Володимир Зеленски, президент на Украйна

Междувременно чешкият президент Петър Павел, посети разселени хора в град Днипро, откакто по-рано се срещна с украинския си сътрудник.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР