Украинската държавна банка Укргазбанк обяви промоция, специална промоция за руски

...
Украинската държавна банка Укргазбанк обяви промоция, специална промоция за руски
Коментари Харесай

Банка дава по 100 000 рубли на руснаците, които се предават заедно с танкове си |

Украинската държавна банка Укргазбанк разгласи промоция, специфична промоция за съветски бойци, изпратени на фронта. Трезорът даде обещание, че ще заплати по 100 000 рубли в брой на всеки военнослужещ, който се съобщи дружно с военната техника и бойното си оръжие.

Банката заяви за самодейността в изказване на формалната си страница във Фейсбук.

" Всички знаем, че на съветските бойци им липсва мотивация, по тази причина взехме решение да ги подтикнем да вземат вярното решение и сме подготвени да платим повече пари, в сравнение с им оферират вкъщи. Готови сме да предложим на всеки съветски завоевател, който се придържа към нашето предложение и се осмели да се съобщи с оръжие и съоръжение, 100 000 рубли в брой ", се споделя в изказването.

" Разбираме, че тези " посетители " са от далечното минало, където системите за разплащане Visa и Mastercard не работят, по тази причина подсигуряваме заплащания единствено в брой. Тези пари нямат никаква стойност за нас, само че не можем да ги изгорим, а и тъй като не е екологично ", декларират още от трезора.

Укргазбанк призова сътрудниците от финансовия бранш също да се включат в тази самодейност.

" Надяваме се, че нашите сътрудници от банковия бранш също ще поддържат сходна самодейност. Това може да е още един принос в съкровищницата на общата ни победа над врага ", се споделя в известието.

По-рано украинският министър на вътрешните работи Денис Монастирски съобщи, че към този момент имат случаи, при които цели подразделения на съветската войска се предават в плен дружно с танковете.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР