Украинската биатлонистка Валентина Семеренко заяви, че на 99,9 процента този

...
Украинската биатлонистка Валентина Семеренко заяви, че на 99,9 процента този
Коментари Харесай

Валентина Семеренко: Ние нямаме отбор, приключвам със спорта

Украинската биатлонистка Валентина Семеренко съобщи, че на 99,9 % този сезон е финален в кариерата й. Преди два дни Семеренко направи изказване, в което разкритикува треньора на националния тим на страната - словенецът Урош Велепец, за това, че не я включи в тима за щафетата. Украинките завършиха на 11-о място.

" Не се отхвърлям от думите си! А резултатите от нашата щафета единствено ги удостоверяват. Единствено желая да помоля девойките за опрощение, тъй като езикът ми беше прекомерно недодялан. Ние действително нямаме тим, а и няма да имаме, до момента в който е този треньорски щаб, сподели още Семеренко.

" Треньорът даже не организира заседание, не си поговорихме за какво ме вади от тима. Обидно и болно е по този начин да убиват фантазията ми! А след Олимпиадата очаквайте нови сензации. Всичко, което е скрито, ще стане очевидно. А що се отнася до моята кариера, както към този момент споделих - на 99,9 % това е моят финален сезон в биатлона. Може даже и по-рано от края на сезона да се откажа ", съобщи 32-годишната Семеренко, която през 2014 година в Сочи оказа помощ на страната си да завоюва олимпийската купа в щафетата 4 по 6 км. Тя има във визитката си една международна и седем европейски трофеи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР