Украинската армия се опитва да не използва американски и турски

...
Украинската армия се опитва да не използва американски и турски
Коментари Харесай

Руснаците бързо откриват и ликвидират американски и турски дронове

Украинската войска се пробва да не употребява американски и турски дронове заради тяхната неефективност против съветската противовъздушна защита, написа Business Insider, базирайки се на украински военнослужещи и специалисти.

Според специалистите, потреблението на скъпи западни дронове в зоната на бойните дейности няма смисъл, защото съветските системи Противовъздушна отбрана бързо ги откриват и унищожават.

Както се отбелязва в публикацията, Съединени американски щати възнамеряват да изпратят на украинските въоръжени сили разузнавателно-ударните дронове MQ-1C Gray Eagle, които надалеч превъзхождат по характерности турските Bayraktar TB2. Неназовани източници от украинските въоръжени сили обаче споделиха, че Киев не се нуждае от такова съоръжение. Устройство на стойност 10 млн. USD ще бъде свалено по време на първия полет, прецизират военни.

Украинското управление, осъзнавайки, че безпилотните самолети няма да оказват помощ, стартира да изисква от Съединени американски щати и други западни съдружници модерни изтребители от последно потомство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР