Украинската армия провежда контраофанзиви, които направиха възможно, по-специално на юг,

...
Украинската армия провежда контраофанзиви, които направиха възможно, по-специално на юг,
Коментари Харесай

Пентагонът: Украинската армия на места си възвръща позиции спрямо руските войски

Украинската войска организира контраофанзиви, които направиха допустимо, по-специално на юг, да си възвърне позициите по отношение на съветските войски, сблъскващи се със усложнения в връзките, сподели през днешния ден представителят на Пентагона Джон Кърби, съобщи Българска телеграфна агенция.

Украинските военни „ в този момент в избрани обстановки са в нахлуване “, сподели Кърби пред Си Ен Ен, добавяйки, че те „ преследват руснаците и ги изтласкват от региони, където руснаците са заемали в предишното “.

„ Знаем, че те са направили контраатаки (...) изключително през последните дни в Николаев, основен град в Южна Украйна ", добави той.

„ Виждахме по какъв начин (тези териториални придобивки) нарастват през последните дни “ в интерес на Украйна, сподели Джон Кърби. „ Това е същинско доказателство за способността им да се бият съгласно проектите си, да се приспособяват и още веднъж да се пробват да отхвърлен съветските сили ", добави представителят, визирайки украинските сили.

Руските сили „ не организират интервенциите си с координацията, която човек би очаквал от модерна войска ", изясни представителят на Пентагона. „ Командирите им не постоянно си приказват, не постоянно реализират съгласуваност сред въздушните и сухопътните сили “, сподели Джон Кърби пред Си Ен Ен.

„ Видяхме напрежение сред въздушните и сухопътните сили по отношение на това по какъв начин те се поддържат взаимно, от време на време добре или с компликации “, и същото важи за флота, продължава той. „ Те имат проблеми с командването и ръководството “ на войските ", сподели Кърби. И на всичкото от горната страна „ свършват бензина, остават без храна “, означи той.

„ Ето за какво считаме, че не сме видели (наскоро) действителен огромен прогрес на руснаците, с изключение на на юг “, където те са по-близо до тилната си база в Крим, сподели той и добави: „ Така че, да, те са в усложнение ".

Големите градове в Украйна обаче са подложени на съветски бомбардировки, които убиха стотици цивилни, показва Агенция Франс Прес.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР