Украинска кифла татуира своето коте и публикува снимки в мрежата.

...
Украинска кифла татуира своето коте и публикува снимки в мрежата.
Коментари Харесай

Палава украинка направи нещо със своето коте, а потребителите: Извращение

Украинска кифла татуира своето коте и разгласява фотоси в мрежата. Потребителите, виждайки гаврата с животното, напряко избухнаха. При това на рецензиите по собствен адрес кифлата от Чернигов Елена Иваницкая декларира, че безкосместото коте свинкс се храни единствено с миди и шоколадчета и води " живот, доста по-добър от на мнозина ".  

Иваницкая сега е следствена поради жестокото си отношение към животното. Повод за това са станали многочислените тъжби на жители, които са се възмутили от фотосите на момичето. В инстаграм кифлата се хвали, че е направила на котето си порода свинкс татуировка на египетския господ Анубис.

На една от фотосите се вижда по какъв начин котето е в безсъзнание и татуист му поставя мастилото.

" По-добре да си беше направила на себе си татуировка, която да споделя " Идиотка ". Да ти счупят пръстите поради гаврата с животното нека ", написа потребителката Ина Милованова.
В отговор на тези мнения Елена стартира да се оправдава, сравнявайки процедурата по нанасяне на татуировката с кастрацията на котки. " Животът на тази котка е доста по-добър от твоя. Може за тебе това да е пъкъл, само че той се усеща прелестно. Той не е бил скопен и в никакъв случай няма да бъде, това е същинска свирепост ", споделя Елена. " Водих го при ветеринар, преди да му направя татуировката. С него всичко е наред, ветеринарът присъстваше, когато вършиха татуировката, по тази причина всичко бе под надзор. Котето живее измежду обич и грижа ", сподели още кифлата.

За потвърждаване на своите думи Елена на драго сърце качва фотоси на котето Яши в Инстаграм.

Както и да е, само че кифлата ще би трябвало да потвърди правотата си пред органите на реда. " Ако установим, че животното е било подложено на мъчения, ще заведем дело ", споделя представителката на полицията Наталия Човпило

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР