Украинката Каролина Шиино, която стана победителка в конкурса Мис Япония“,

...
Украинката Каролина Шиино, която стана победителка в конкурса Мис Япония“,
Коментари Харесай

Украинката „Мис Япония“ върна короната си заради сексафера

Украинката Каролина Шиино, която стана победителка в състезанието „ Мис Япония “, се отхвърли от короната си поради сексафера. Преди броени дни, тя се трансформира в първата в историята чужденка, спечелила конкуренцията за красавица №1. Местен таблоид обаче я изобличи, че е държанка на женен мъж.

 

Заради абсурда, украинката бе принудена да сдаде короната си, както и да се извини на японската нация, която се слави със здрави фамилни устои и огромно самолюбие. Каролина Шиино си посипа главата с пепел и се отхвърли непринудено от успеха си в състезанието.

 

Оказва се, че украинката е имала връзка с доктор, прочут в японските обществени мрежи. Отначало уредниците се хвърлиха да бранят украинката пред обществото като обясниха, че тя не е знаела за фамилното състояние на медика, само че в следствие Шиино призна, че е била наясно, че възлюбеният й е женен, което още повече нагнети публичното недоволство и се стигна до опразване на короната.

 

Родената в Украйна Шиино живее в Япония от 5-годишна, дружно с майка си и втория й брачен партньор, който е японец. По-късно тя приема и семейството на японския си пастрок. Лошата вест в цялата обстановка обаче е, че никоя от подгласничките й няма да наследи короната и тя ще остане вакантна през цялата сегашна година.

Инфо: Уикенд

Тагове: Каролина Шиино Мис Япония корона сексафера овакантена корона
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР