Украинка, явила се на „Мис свят“, заведе съдебен иск срещу

...
Украинка, явила се на „Мис свят“, заведе съдебен иск срещу
Коментари Харесай

Украинка заведе дело срещу организаторите на Мис свят - slava.bg

Украинка, явила се на „ Мис свят “, заведе правосъден иск против уредниците на влиятелния конкурс. В него тя твърди, че е била дискриминирана, откакто предходната година не е позволена до финала на събитието.

Вероника Дудушенко е била определена да показа страната си, само че по-късно ѝ обяснили, че не дава отговор на изискванията, тъй като е разведена и има 5-годишен наследник.

„ Не можех да допускам, че това нещо може да е действителност в наши времена “, написа близо година по-късно хубавицата.

По думите на Дудушенко, за нея решението да не отиде на финала на състезанието е обществено оскърбление, което се отразило на нейната душeвност.

Украинката твърди, че на състезанието в страната ѝ я подвели, че може да се яви и тя излъгала за развода си.

В своя формален профил в Instagram моделът разгласява статус, с който дава и други образци за дискриминация. Един от тях е обвързван с Джена Талачкова от Канада, която е отстранена от уредниците, тъй като я помислили за транссексуална.

До момента от управата на „ Мис свят “ не са излезли с публично мнение по случая. Според регламента, участничките не би трябвало да са омъжени.

Източник: tialoto

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР