Ужасяващо видео се завъртя през последните часове в Интернет пространството

...
Ужасяващо видео се завъртя през последните часове в Интернет пространството
Коментари Харесай

Майка отиде в затвора, защото вози 2-МЕСЕЧНИТЕ си близнаци на колело, натъпкани в щайга

Ужасяващо видео се завъртя през последните часове в Интернет пространството и сподели нещо, което не бяхме виждали до момента...

Майка получи ефикасна присъда, откакто предходната година била видяна да кара велосипед, в който вози двумесечните си близнаци, натъпкани в щайга. Оказва се, че по-рано тази седмица 36-годишната Блосъм Кърби е наказана на една година затвор, откакто е упрекната в занемаряване на двете си деца, които са напълно подвластни от нея.

Случаят е от Индианаполис, Съединени американски щати. Ужасяващи фотоси от предишния юни демонстрират по какъв начин дребните близнаци лежат в пластмасова щайга от мляко. Двете безпомощни същества били единствено по памперс и изложени на безмилостното слънце.

Нито едно от двете деца - момче и момиче, не е било снабдено с каквито и да било защитни средства, а щайгата, в която са били, наподобява е била прикрепена към велосипеда с въже.

Един от очевидците, Брайън Хендерсън, който съумял да снима страшните фрагменти, си помислил, че майката има някакви играчки и децата са обезопасени, само че схванал какво се случва едвам когато видял, че един от близнаците се движи. Двете бебета били единствено с памперси и имали леки изгаряния и драскотини.

Майката е декларирала, че й било мъчно да управлява колелото и по тази причина се наложило да постави и двете бебета в щайгата начело. И все пак тя не вижда проблем в метода, по който транспортира децата си...



В момента не е ясно кой ще поеме попечителството над децата.

 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР