Ужасяващо видео е запечатало атаката в известна концертна зала в

...
Ужасяващо видео е запечатало атаката в известна концертна зала в
Коментари Харесай

Атака в концертна зала в Москва: Въоръжен мъж се вижда в ужасяващи кадри, убиващ множество хора на място за концерт

Ужасяващо видео е запечатало офанзивата в известна концертна зала в Москва, при която починаха 40 души и към 100 бяха ранени, съгласно към последните отчети за най-смъртоносното нахлуване в Русия през последните години.

Повече от 70 коли за спешна помощ се употребяват за превозване на към 100 ранени до московските лечебни заведения, стана ясно. Снощи специфични елементи и службите за сигурност на ФСБ бяха видени да влизат в постройката.

Руските управляващи проверяват случая като тероризъм. Кадри от местопроизшествието демонстрират по какъв начин мъжете нахлуват в градската постройка на Crocus City Hall в Красногорск и откриват огън по навалица, доста от които са хванати в капан в комплекса.

Източници споделиха на The Mirror, че настоящите жертви са минимум 40 мъртъв, само че евентуално ще бъде доста по-висок. Министерството на вътрешните работи на Русия вкара предизвестие за изключително състояние, наречено „ План Заря “, което подрежда на чиновниците да се върнат на работа в границите на един час - изцяло въоръжени.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР