Ужасяващият инцидент, при който бабаит потроши тазобедрената става на директорката

...
Ужасяващият инцидент, при който бабаит потроши тазобедрената става на директорката
Коментари Харесай

Мъж преби директорката на детска градина - мисли, че са сложили инжекция на сина му

Ужасяващият случай, при който пехливанин потроши тазобедрената става на директорката на детската градина, която посещава детето му, е станал, тъй като индивидът е решил, че са... поставили инжекция на въпросното дете.

Това излиза наяве от известие на Апелативна прокуратура-Пловдив.

Случката е от Свиленград от предишния вторник - 15 ноември.

43-годишният Красимир Вучков отишъл в ДГ " Радост " да търси сметка, като първо срещнал помощник-възпитателка.

" Възникнал спор дали на детето е била сложена инжекция без позволение на родител. На мястото пристигнала и директорката Т.Х. Тя обяснила на бащата, че в детската градина не са били поставяни инжекции на децата.

В този миг К.В. се обърнал към нея и нанесъл удар в региона на лицето й. Вследствие на това Т.Х. паднала на земята, а по-късно е открито, че вследствие на това е получила фрактура на тазобедрена става ", оповестяват разсредващите.

При " подвига " му участвали с изключение на 3-годишният син и бабата.

Сега мъжът твърдял, че дамата сама е паднала (така че да си счупи тазобедрена става?!), излиза наяве от информация на медии.

Работното обвиняване против Вучков е, че е напднал длъжностно лице при осъществяване на служебните му отговорности и й е предизвикал междинна телесна щета, изразяваща се в строшаване на лявата тазобедрена става.

Тече и насрещна инспекция - по подаден сигнал от бащата за породени увреждания на детето по време на визитата му в часовете в детската градина.

Той споделя и че детето е бито.

Ето и цялото известие на прокуратурата:

Районна прокуратура-Хасково притегли като обвинен 43-годишен мъж за причиняване на междинна телесна щета на шеф на детска градина в гр. Свиленград

Районна прокуратура - Хасково притегли като обвинен К.В., на 43 година, за това, че на 15.11.2022 година в гр. Свиленград предизвикал на Т.Х. - в качеството й на длъжностно лице - шеф на детска градина в гр. Свиленград, междинна телесна щета, изразяваща се в строшаване на лявата тазобедрена става, при и във връзка осъществяване на службата - закононарушение по член 131 ал.1 т.1 от Наказателния кодекс.

От събраните досега доказателства е изяснено, че на 15.11.2022 година Около 13.20 ч. К.В. дружно с 3-годишния наследник и неговата баба отишли в детската градина в гр. Свиленград, която момчето посещавало. Там били посрещнати от помощник-възпитателка. Възникнал спор дали на детето е била сложена инжекция без позволение на родител. На мястото пристигнала и директорката Т.Х. Тя обяснила на бащата, че в детската градина не са били поставяни инжекции на децата. В този миг К.В. се обърнал към нея и нанесъл удар в региона на лицето й. Вследствие на това Т.Х. паднала на земята, а по-късно е открито, че вследствие на това е получила фрактура на тазобедрена става.

Активните дейности по събиране на доказателства по случая не престават под управлението на прокурор от Районна прокуратура – Хасково - Териториално поделение - Свиленград. Предстоят разпити на очевидци, назначение и правене на здравна експертиза, която да откри характера на телесното увреждане и събиране на писмени доказателства. Утре, 22 ноември 2022 година, на К.В. ще бъде предявено обвиняването, за което е притеглен като обвинен от РП-Хасково и наблюдаващият прокурор ще реши каква мярка за неотклонение ще бъде взета по отношение на него.

По предписание на Районна прокуратура - Хасково се прави и инспекция по подаден сигнал от бащата К.В. за породени увреждания на детето по време на визитата му в часовете в детската градина.

Във връзка със случая прокурор от Районна прокуратура - Хасково е взел участие в взаимно заседания с представители на локалната власт в гр. Свиленград и обществените служби за разискване на ограниченията за протекция на 3-годишното дете,а също по този начин нуждата в детските градини да бъде инсталирано видеонаблюдение или назначена защита.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР