Ужасяващи кадри улавят момента, в който хеликоптер, пълен с туристи,

...
Ужасяващи кадри улавят момента, в който хеликоптер, пълен с туристи,
Коментари Харесай

Видео на ужасите показва как туристически хеликоптер се върти извън контрол и се блъска в сграда

Ужасяващи фрагменти улавят момента, в който хеликоптер, цялостен с туристи, се върти отвън надзор единствено секунди след политане - преди да се приземи спешно в постройка.

Паникьосани фенове, заснемащи сцената, уловиха момента, в който хеликоптерът постепенно се издига във въздуха, преди водачът бързо да изгуби надзор, карайки самолета да се завърти, да се подклажда напред-назад и да се сблъска в ресторант.

Хеликоптерът, пренасящ шестима души, излетя от покрива на постройка в Меделин, Колумбия, вечерта на 26 февруари. Той незабавно стартира да се върти и продължи да има проблеми, защото перките му се въртяха по-бързо в опит да останат във въздуха. След това се разруши в постройка на ресторант единствено на метри от нея.

След това самолетът падна стръмно в профил на постройката и беше захванат от огромна информационна антена, оставяйки я да виси съвсем с главата надолу в небето. Във видеото ужасени фенове се чуват да споделят: „ Падна, убити са “. Но всичките шестима души на борда оцеляха по знамение. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР