Ужасяващата мълва носи още, че смъртта е настъпила след черна

...
Ужасяващата мълва носи още, че смъртта е настъпила след черна
Коментари Харесай

Ексклузивно: Брат Галев убит зверски в Дубай. Тялото му докарано у нас със самолет. Затова погребението е спряно

Ужасяващата мълва носи още, че гибелта е настъпила след черна магия, изпълнена от африкански шаман. Магьосникът призовал злобен дявол да погуби Геле, а поръчката пристигнала от родственици на негови жертви, които желали отмъщение за тъгите, породени им от някогашната барета.

 

Душманите му се погаврили с натрупа, натиквайки го в куфар. Целта им е била полицията в Дубай да не проверява покушението, ето за какво те скроили проект да стоварят като чувал с картофи тленните остатъци в родното му с. Ресилово.

 

Тези условия са стимулирали родното Министерство на вътрешните работи да спре погребението, разследвайки тъкмо вещно укривателство, потвърдиха и хора от службите. Ще се ревизира дали скоротечната кончина и преместването на натрупа имат нещо общо с мистериозно кацналия във Варна вместо в София полет на “Уиз Еър ” от Дубай.

 

Не е ясно дали вътрешното министерство към този момент е осведомено с версията, т.к със заповед на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев стартират две инспекции за това по какъв начин Христов е влезнал у нас, защото против него има влезнала в действие присъда и следва да бъде задържан от гранична полиция. Втората инспекция е обвързвана с работата на полицията в Кюстендил. Ще би трябвало да се обясни за какво локалната конструкция на Министерство на вътрешните работи не е придобила информация, че Христов е в дома си в кюстендилското село Ресилово.

 

През 2012 Ангел Христов, дружно с Пламен Галев, бяха наказани от висшия съд задочно, защото преди произнасянето на съда двамата бяха напуснали страната. Затова и бяха оповестени за търсене с алена бюлетина на Интерпол.

В обществената част от системата на Интерпол името на Христов към момента попада. Там е записано, че мъжът е разгласен за търсене поради присъединяване в незаконна група и изнудване.

За Ангел Христов и Пламен Галев Окръжната прокуратура в Кюстендил издаде и Европейска заповед през май 2015 година Двамата бяха оповестени за интернационално търсене.

 

“Братя Галеви ” бяха наказани по обвиняване, че са принудили Пламен Миланов от Дупница да им трансферира 50% от таксиметровата си компания " Сити транс " ООД, както и всеки месец да им предава половината от оборота си. В окончателната си присъда по проблема Върховният касационен съд (ВКС) записа, че по този метод " братята " са ощетили Миланов с над 82 000 лв..

В края на 2015 година Миланов и млада жена бяха открити мъртви в помещение в Дупница без забележими следи от принуждение.

 

Кои са Братя Галеви

 

Пламен Галев е роден на 23 ноември 1967 година в Кърджали. След казармата постъпва в системата на Министерство на вътрешните работи. Тогава е единствено на 20 години. Става сержант в РПУ – Станке Димитров. Показва качества и е изтеглен в Специализирания отряд за битка с тероризма в София. Там се засича с Ангел Христов, който е постъпил през 1990-а, също на 20 година Взводен пълководец на Галев и Христов е задържаният през 2010 година Алексей Петров, обвиняем по делото „ Октопод “.

Галев и Христов напущат отряда на баретите със скандал в средата на 90-те. След това Пламен Галев става действен служащ в ГДБОП, а Ангел Христов е назначен също като шпионин в звеното на службата в Кюстендил. Галев напуща Министерство на вътрешните работи през 1997 година, а Христов година по-късно. През 2000 година се връщат в България и се откриват в дупнишкото с. Ресилово. Там построяват голяма резиденция. Вече са записали първата си компания за превоз по суша, въздух и море.

През 2009 година записват още няколко компании.

Освен двете офшорки Пламен Галев и Ангел Христов са притежатели и шефове на още няколко компании. Започват съдружничество с няколко компании, следени от Васил Божков. Предметът на активност е пътно строителство. Техни доближени вземат участие в ръководството на няколко сходни структури, измежду които „ Автомагистрала Струма “ АД и „ Пътища Самоков “ ДЗЗД.

Покрай Васил Божков се сдружават и с Феодор Феодоров – Голямата Федка от Перник. Точно една от компаниите им с него става обект на данъчна инспекция след ареста на Пламен Галев през 2008 година. Започват да ровят в документите на сдружението и начисляват Данък добавена стойност за довнасяне в размер на 70 хиляди лв.. С Федката Галеви имат обща компания „ Югозападна капиталова компания “.

С нея вземат участие в „ Спортни уреди и системи “ дружно с някогашния банкер и сегашен предприемач Георги Попов. Името на компанията се свързва със скандал за противоречив парцел. В „ Инфра асет мениджмънт “ Галеви са сътрудници още веднъж с пернишкия предприемач Феодор Феодоров. Срещу шефа на сдружението Веселин Пейчев има обвиняване, че е укрил корпоративен налог от 600 хиляди лв..

През 2009 година се кандидатира за народен представител, само че безрезултатно. През 2012 година е приет за участник в проведена незаконна група и наказан на пет години в затворническо общежитие, след което дружно с Ангел Христов е разгласен за интернационално търсене с цел да изтърпи наказването си.

Женен е, с две деца от този брак, само че с жена му са разграничени. Към края на 2010 година чакат дете с неговата дългогодишна другарка.

В края на 2008 година в предаването „ Тази заран “ на Би Ти Ви Ангел Христов назовава „ идиоти “ общинските съветници от Атака Методи Стойнев и Милен Попов и някогашния кмет на Дупница от Българска социалистическа партия Първан Дангов. Впоследствие Пламен Галев се солидаризира с Христов по този въпрос в локална телевизия. Общинските съветници завеждат дело и през декември 2011 осъждат Братя Галеви да им заплатят 8000 лева за обидата.

Пламен Галев е задържан през декември 2008 година поради закани против журналистка. През 2009 година е заведено дело против него за изнудване, междинна телесна щета и насила. През 2009 година Галев е претендент за народен представител и е пуснат под гаранция от 50 000 лв.. През 2010 година Окръжният съд в Кюстендил го оправдава.

През юли 2011 година Пламен Галев е приет за отговорен за образуване на незаконна група от Софийския апелативен съд и е наказан на седем години затвор. През декември същата година Върховният касационен съд стартира разглеждането на делото.

Неговото решение е произнесено през май 2012 година – състав на Върховен касационен съд с ръководител арбитър Савка Стоянова понижава присъдата на Пламен Галев на пет години, които той би трябвало да изтърпи в затворническо общежитие от открит вид при първичен общ режим. Пламен Галев и Ангел Христов са оповестени за търсене, откакто изчезват преди да влязат в затворническото общежитие. През декември 2015 година основен очевидец по делото против тях е открит мъртъв.

 Източник: crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР