Ужасяващата истинска история за човек, роден с две глави и

...
Ужасяващата истинска история за човек, роден с две глави и
Коментари Харесай

Ужасяваща истинска история за човек, роден с две глави - и втора уста, която може да се усмихва

Ужасяващата същинска история за човек, роден с две глави и втора уста, която може да се усмихва, се появи, с цел да зашемети удивените читатели.

Chang Tzu Ping е роден със положение, наречено fetus in fetu, по-често наричано „ паразитен близнак “ – където неговият нероден брат или сестра израства от лицето му. Медицинската особеност води до развиване на деформиран плод в тялото на техния близнак. Когато се роди, Пинг имаше втора уста, различен набор от зъби и език, възходящ на лицето му.

Втората уста, която порасна, не беше изцяло функционална и той нямаше надзор върху придвижванията ѝ. Също по този начин реагира, когато Пинг отвори главната си уста. Установено е, че черна маса на лицето му, в профил на другата му уста, е мозъкът на неродения му близнак. Установено е, че друга маса, израстваща от гърба на Пинг, е още остатъци от неговия близнак.

Той прекарва по-голямата част от живота си в това положение и работи самичък на полето, без да се тормози от втората си глава. Кадри от 1982 г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР