Ужасяваща находка е била открита в центъра на Враца, съобщава

...
Ужасяваща находка е била открита в центъра на Враца, съобщава
Коментари Харесай

Събираха с лопата останките на мъж в центъра на Враца

Ужасяваща находка е била открита в центъра на Враца, оповестява BulNews. Труп на мъж е открит през вчерашния ден в блок на ул. „ Найден Геров “ №8. Тялото е на 65-годишния Иво Митов. Той е живял в апартамент въх вход „ А “ на 4-ия етаж.

Починалият, който бил пенсионер по болест, обитавал жилището самичък, като при него идвало момче, което му пазарувало хранителни артикули.

На съседите му им направило усещане, че последните дни не са виждали Иво, а от жилището му излизала мощна и неприятна миризма.
Снощи, към среднощ, обезпокоените хора подали сигнал на тел. 112 и към мястото били изпратени полиция и пожарна.

Пристигналите чиновници на реда и огнеборци разрушили вратата на жилището и влезнали. Вътре те заварили тялото на възрастния мъж толкоз разложено, че съгласно съседи са го събирали с лопата.

Рекордните горещини са съдействали трупът да прогние по-бързо и това ще затрудни да се дефинира по кое време тъкмо е умрял дядото.

Свидетели на случилото се споделиха, че на мястото е пристигнала и катафалка. Според тях е доста необичайно, че скоро не са виждали да идва момчето, което е пазарувало хранителни артикули на Иво.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР