Ужасна трагедия разтърси родния футбол, Дряново и Габрово. Само на

...
Ужасна трагедия разтърси родния футбол, Дряново и Габрово. Само на
Коментари Харесай

Tрагедията е голяма! Само на 33 г. почина дъщерята на наша футболна легенда

Ужасна покруса раздруса родния футбол, Дряново и Габрово. Само на 33 години от този свят си отиде дъщерята на легендата на Локомотив (Дряново) Иван Шипкалиев и сестра на бранителя Денчо Шипкалиев - Десислава. 

Фенклубът на Янтра (Габрово) и Локо (Дряново) оповестиха тъжната новина в страниците си във " Facebook ". 

Организираните последователи на Янтра Габрово изричаме своите най-искрени съболезнования на околните и фамилията на Десислава Шипкалиева (1988 - 2021) - щерка на легендата на Локомотив (Дряново) Иван Шипкалиев и сестра на бранителя Денчо Шипкалиев. Футболът я свърза и с Габрово, като неин първи братовчед е някогашният футболист на Янтра Драгомир Иванов. Почивай в мир, Деси! ", написаха от фенклуба на Янтра.

" Светъл път, Деси! "  

Днес ни напусна Десислава Шипкалиева /1988-2021/, щерка на легендата на дряновския футбол и треньор Иван Шипкалиев, брачна половинка на Мартин Кръстев - някогашен играч и треньор на Локо (Дряново), сестра на Денчо Шипкалиев. Ръководството на ФК Локомотив Дряново изрича своите най-искрени съболезнования на фамилията на Деси! Завинаги ще остане в нашите сърца като един превъзходен младеж! 

Почивай в мир, Деси! " , написаха от футболния клуб от Дряново.

Eкипът на Varna24.bg изрича откровени съболезнования на фамилията на Десислава Шипкалиева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР