Ужасна история се случи с италианеца Дейвид Морана през януари

...
Ужасна история се случи с италианеца Дейвид Морана през януари
Коментари Харесай

Красивият Дейвид водеше активен живот на спортист, а сега е без ръце и крака

Ужасна история се случи с италианеца Дейвид Морана през януари в испанския град Мурсия, където живее и спортува. Младежът се почувствал зле и отишъл при доктор с недоволства от висока температура и болежка в челюстта. Той минал проби за кръв и урина, само че те не показвали нищо съмнително, по тази причина лекарите го пратили у дома, с цел да бъде лекуван от " грип ".
Ситуацията обаче се влошила и на тялото му се появили кафяви, а по-късно лилави петна. Състоянието на 24-годишния юноша станало още по-лошо: температурата скочила до 39 градуса, а в допълнение към непоносимата болежка почнало и повръщане. Скоро Морана забелязал, че на лицето му се появяват кафяви петна, и още веднъж се върнал в болничното заведение, написа The Sun.
" Чувствах уязвимост. Краката ми бяха мъчителни, като че ли бяха замръзнали, а когато смъкнах чорапите, видях същите кафяви петна като на лицето ми, единствено малко повече ".
Този път лекарите го диагностицирали с менингит. След по-малко от два дни петна покриват съвсем цялото му тяло и получават виолетов нюанс. Поради инфекцията били наранени доста органи и с цел да спасят Морана, трябвало да ампутират крайниците му.

Преди този смут 24-годишният Дейвид интензивно се занимавал с тичане и плуване, обичал да готви и да прекарва време с другари. Сега се надява да се върне още веднъж в живота. Той не се отчайва и се пробва да мисли положително.


Източник: " Трафик "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР