Ужасена съм! Потресена съм! Нямам думи, с които да изразя

...
Ужасена съм! Потресена съм! Нямам думи, с които да изразя
Коментари Харесай

Къде сте, драги родители, докато дъщерите ви се превръщат в малки проститутки?

Ужасена съм!

Потресена съм!

Нямам думи, с които да изразя погнусата си.

Зная, че мнозина ще ме обвинят, че съм назадничава и не одобрявам новия морал, новото време, новите полезности, само че за какви полезности става дума, когато това, което видях, минава визиите ми не за обикновено, а и за патологично ненормално.

Стоях на скамейка в парка и се любувах на уханието на липите. Срещу мен на десетина метра седнаха четири момиченца. Полудеца, полужени - някъде 12-13 годишни. Облеклото им беше повече от скандално. Впити бюстиета, голи коремчета, изрязани къси панталонки. Даже си имаха и татуровки, а едното обеца на пъпа.

Хлапетата бърбореха радостно и чакаха да мине мъж. Без значение млад, или остарял, просто мъж. В мига, в който се появяваше жертвата им, те ненадейно започваха да се опипват една друга и да стенат по този начин изкусително, че чак по*но актриси биха изпитали професионална злоба. Виеха като разгонени котки, ахкаха и охкаха. Мъжете се стряскаха, някои бързо отминаваха, други се спираха, гледаха ги невярващо, трети започваха обезпокоеното да си оправят панталоните, а четвърти просто застиваха и не знаеха по какъв начин да реагират. Какво зяпаш бе, разкарай се, викаха им Лолитките и се заливаха в вманиачен смях. До идната жертва. Стоновете и охкането отново започваха, а мъжете безусловно оставаха като в небрано лозе.

С една друга жена се приближихме до девойчетата и попитахме обикновено ли е това, което вършат, а те ни нарекоха дъртачки, които им завиждат, че мъжете ги харесвали. Аз съм на 48 години, не се имам за дъртачка и такова държание в живота си не бях виждала!

Хубави, добре гледани деца, българчета с държание на улични котки. Днес стенат и вият, а на следващия ден?

Зададох си два въпроса. Напоследък има много изнасилвания. Наистина ли единствено мъжете имат виновност за тях? Не ме разбирайте неверно, не извинявам нито едно посягане върху личността, само че при тази обстановка държанието на новопръкналите се моми не е ли от вида "Ела, Вълчо, изяж ме! "? В природата, когато една самка се разгони, мъжкарите чак се сбиват кой да я избави от страданията...

Вторият е - в какви фамилии живеят тези девойки? Родителите им слепи ли са, глухи ли са? Не виждат ли по какъв начин се обличат, за какво са им разрешили да се татуират на 12 години и да си поставя пиърсинги? Такова решение би могъл да вземе единствено пълновръстен човек, а не дете.



През ден четем вик за помощ - избягала Изабела, търси се Стела, някой да е виждал Мариела?

Ами къде сте, драги родители, когато пред очите ви Изабела, Стела и Мариела се трансформират в нагли дребни проститутки, когато излизат полуголи от къщи, когато се прибират в дребните часове, вонящи на трева и алкохол? Спите ли, дремете ли, не ги виждате ли, не си говорите ли?

И в този ред на мисли се запитвам каква е ролята на малкия екран? Да възпитава, или да насърчава наглостта и разврата? Миналата седмица Гала предложения в студиото си 14 - годишната дъщеря на Орхан Мурад Сузанита и фамилията ѝ. Малката е известна с опитите си да пее, с разголените си форми и непукисткото си държание. "Кажи ми в този момент, благо дете, от кой момент пушиш ", попита деликатно Гала, като че ли на посещаване при нея се е отбила някаква звезда от международна големина. "Ми...пуша малко, заран с кафето една, като хапна отново, три, четири дневно най-много. " - отговори девойчето, което от дълго време не е девойче, а единствено по възраст.

Ами учебното заведение върви ли, продължи водищата. "А, не ми се учи доста, имам си други цели " - нацупи устнички Сузанита. Стигна се и до тематиката за сек*а. Младата издънка на Орхан Мурад разгласи, че от дълго време го прави, само че била споделила на родителите си. "А за какво се снимаш с голо ду*е? " продължи Гала. "Защото ми е хубаво и ме кефи ", отговори смело момичето.

Питам се за какво Гала реши да кани дребната девойка и то в най-гледаното време, когато пред тв приемника има деца?

Какво искаше да ни покаже с изявлението с нарисуваната госпожичка? Можеш ли да каниш малолетна, нищо, че е с татко си и майка си? Можеш ли да развяваш нейните пошли полезности пред цялостен народ?

Питам и също има ли тази госпожица позволение от Инспекцията по труда позволение да работи, да снима клипове, да пее нощем в чалготеки, когато по закон на нейната възраст това е неразрешено и става единствено при изключителни случаи? Къде е Агенцията за протекция на детето и куп още НПО-та, та дребната лолитка се чекне пред камери и проповядва разврат пред подрастващите в цяла България и те се избиват да й подражават? Като на Гери-Никол, когато също беше малолетна.

И най-важното - кой ѝ дава и ефирно време? Съвет за електронни медии къде е?

Настоявам всички майки да се обединят против тази долнопробност, а в ефира да спре да се демонстрира пошлостта, даже и с възпитателна цел.

Ние желаеме да отглеждаме естествени деца, а не дребни проститутки, написа възмутената бургазлийка.

А ние сме съгласни.

Институциите спят, родителите са вдигнали ръце, а децата ни се трансформират в дребни блудници.

Някой би трябвало да спре това!

Завинаги!

Анита Костова
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР