Ужасен от кражба на видео, Крис Костов заплашва със съд

...
Ужасен от кражба на видео, Крис Костов заплашва със съд
Коментари Харесай

Китайци с грозно посегателство срещу Кристиан Костов

 Ужасен от кражба на видео, Крис Костов заплашва със съд недоброжелатели. Платформа за инфлуенсъри краде видео на изпълнителя и го разгласява като свое лично.

Китайската обществена мрежа пуска едно от коледните клипчета на Крис, което събира милиони лайкове незабавно щом изпълнителят го пуска. Преди няколко дни то е качено в китаиски канал, където също набира известност. Дългокосият артист споделя, че никой не е желал разрешението му, с цел да употребява видеоматериала с негово присъединяване.

За скандалната кражба алармират почитатели на звездата. " Не знаех за кражбата. Мой почитател, който взе участие във видеото, го е видял и ме попита дали това е някаква реклама и дали въобще знам. Е, аз не знаех “, споделя Костов в обществената мрежа инстаграм, където има 328 хиляди почитатели.

Певецът, който живее в Москва, споделя, че е направил опит да се свърже със страницата, която е откраднала видеото му. Крис е безапелационен, че им дава 24 часа, с цел да реагират. " Ще подхваща правни дейности, тъй като тези видеа са моя благосъстоятелност и имам авторско над тях “, декларира Кристиан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР